PORTOFOLIU

bucatariiunice.ro

Bucatarii Unice

Client: Exponential Consult SRL

Despre: In sprijinul acestui proiect, parteneriatul cu Robert Bosch Romania divizia Electrocasnice Incorporabile, a inceput ca o continuare fireasca a colaborarii de peste 15 ani a firmelor din grupul Exponential, cu concernul Robert Bosch Germania. Asadar, am pus impreuna un mobilier modular sau clasic de cea mai buna calitate cu electrocasnicele incorporabile Bosch si Siemens si rezultatul il reprezinta  cele cateva zeci de bucatarii pe care le-am realizat pentru clientii nostri in cei peste doi ani de activitate.

Pentru a va putea oferi tot ceea ce aveti nevoie intr-o bucatarie si pentru a o face cu adevarat unica, am alaturat acestora, si alte nume  respectabile cu un prestigiu la fel de generos: chiuvetele din inox si din silgranit de la Blanco, accesorii pentru mobilerul de bucatarie de la Hafele precum si un al doilea brand celebru de elecrocasnice si chiuvete, Teka.

Servicii furnizate clientului: inregistrare domeniu, realizare logo, realizare website (design unic, platforma WP, module “custom”), SEO insite si offsite, mentenanta, actualizare website, campanii Google adWords.

Stare: online

Link: www.bucatariiunice.ro

Etichete: , , ,