BLOGUL NOSTRU

14
Feb

Conexiuni securizate pentru clientul de mail

Postat in:  Noutati

Pentru a spori securitatea conturilor dumneavoastra si pentru o mai buna protectie impotriva spam-ului, recomandam folosirea conexiunilor securizate de tip SSL/TLS. In acest moment sunt functionale atat versiunile nesecurizate cat si cele securizate.

Daca sunteti client happyhosting.ro va sugeram sa facetiĀ  cateva modificari la modul de configurare a programelor pe care le folositi pentru descarcarea si organizarea mesajelor de tip e-mail gen Microsoft Outlook, Mozilla Thunderbird, etc), pe care le vom detalia mai jos.

Pentru Mozilla Thunderbird, veti merge la meniul Tools >> Account Settings si la Server Settings veti seta portul 995 (POP3 default) si respectiv 993 (IMAP default), la Connection security veti selecta SSL/TLS, iar la Authentification method veti pune Normal Password.

In aceeasi fereastra, la meniul din stanga, jos, la Outgoing Server (SMTP), veti da click pe Edit, veti seta portul 465 si din nou la Connection security veti selecta SSL/TLS, iar la Authentification method veti pune Normal Password.

Pentru Microsoft Outlook, veti merge la meniul File >> Account SettingsĀ  >> (la unele versiuni de Outlook mai vechi veti merge la Tools >> Account Settings) si selectati prin dublu-click contul dumneavoastra.

Dati click pe More Settings, iar in fereastra care se deschide, pe tabul Advanced. Aici, la Incoming Mail Server, veti bifa optiunile de My Server Requires an Encrypted Connection SSL si se va seta automat portul 995. La
Outgoing Mail Server, veti pune portul 465 si la Use the following type of encrypted connection veti selecta SSL.

Daca nu va descurcati cu aceste setari, putem face aceste modificari pentru dumneavoastra, gratuit, daca ne puteti furniza acces remote la PC-ul dumneavoastra printr-un program de tip Team Viewer.
Acesta se poate descarca direct de la link-ul urmator: http://www.teamviewer.com/ro/download/windows.aspx

Pentru orice alte detalii va stam la dispozitie telefonic sau pe mail.

Etichete: ,