Despre

Am demarat în 2001 cu vânzarea de echipamente hardware. Am fost iniţiatorii în Tg-Jiu a primei reţele “de cartier” legalizată de către Autoritatea Naţională de Reglementare în Comunicaţii (actuala ANCOM) şi una din firmele care au pus bazele reţelei metroLink.

Din 2006  ne ocupăm de furnizarea următoarelor servicii: înregistrare de domenii, găzduire web pe servere dedicate performante, strategie online, consultanţă şi dezvoltare web, marketing şi mentenanţa  site-uri.

Adepţii conceptului “open mind“

Deşi dezvoltăm imagine şi conţinut web pentru domenii diferite, acordăm aceeaşi atenţie oricărui client. Vizăm fiecare proiect în care ne implicăm pentru furnizarea de profit sau acces la informaţie.

Suntem ghizi înţelegători cu clienţii (pe care-i numim “parteneri”) pe tot parcursul desfăşurării unui contract (de la înregistrarea domeniului pe Internet şi găzduirea sa, până la training, mentenanţă sau promovare online).

Ştim să ne bucurăm de succesele noastre şi ale partenerilor noştri şi învăţam din greşeli. Considerăm că suntem flexibili, deoarece serviciile oferite permit adaptarea continuă la schimbările şi expectanţele pieţei în care activăm.

Dorim ca partenerii nostri sa vadă în dezvoltarea unei imagini puternice pe Internet nu numai o necesitate, ci şi o investiţie. Una rentabilă. De multe ori continuăm luând-o de la zero. Repetăm acelaşi lucru până când obţinem rezultatele dorite.

Cooptăm în echipă tineri experimentaţi, în ale căror calităţi de bază primează seriozitatea, profesionalismul, spiritul de echipă şi punctualitatea. Rămânem, permanent, adepţii conceptului “open mind“.

Viziunea noastra

Viziune

Ştim să vă oferim  oglinda afacerii pe care o deţineţi pe Internet şi să transformăm această imagine într-un activ pentru Dvs.

Practicăm costuri de creare adaptate fiecărui buget, dezvoltăm conţinut pentru imaginea online, ştim să vă poziţionăm afacerea pe web în faţa concurenţei.

Construim imagine online pentru un plus de valoare adăugată business-ului pe care îl deţineţi. Ajungem la rezultate  pozitive realizand site-uri de diverse tipuri, actualizându-le, promovându-le.

Beneficiaţi pe parcursul acestui proces de dezvoltare şi promovare de  sprijinul nostru tehnic şi de experienţa pe care am reuşit s-o acumulăm.

Dorim ca partenerii noştri să vadă în dezvoltarea unei imagini puternice pe Internet nu numai o necesitate, ci şi o investiţie. Una rentabilă. De multe ori continuăm luând-o de la zero.

Repetăm acelaşi lucru până când obţinem rezultatele dorite.

Pentru mulţumirea Dvs., vizăm generarea de valoare adăugată şi de profit.