PORTOFOLIU

restaurantbonmariage.ro


Restaurant Bon Mariage

Client: Atlas SRL

Despre: Restaurant Bon Mariage – localul dispune de cel mai generos spatiu, oferind clientilor nostri atat intimitatea unei cafenele, eleganta unui restaurant de prima mana precum si exuberanta unei terase racoroase.

Indiferent de locatia aleasa, va garantam servicii impecabile precum si clipe din cele mai placute in compania noastra

Moda nuntilor acasa a apus de mult timp, de aceea noi va stam la dispozitiei acum cu un restaurant in care ziua cea mai importanta din viata dumneavoastra sa devina un vis implinit. Alegeti un restaurant pentru nunti in care sa nu va intalni cu situatia in care trebuie sa alergati dupa chelneri sa aduca inca 3 pahare cu sampanie, caci nu s-a facut bine calculul numarului de invitati.

Prin organizarea nuntii dumneavoastra la un restaurant Bon Mariage, noi va vom satisface toate exigentele legate de locatia nuntii dumneavoastra.

Experienta pe care o avem ca restaurant de nunti ne recomanda pentru orice proiect pe care dumneavoastra l-ati avea, indiferent de amploarea acestuia.

Pe langa profesionalismul si calitatea serviciilor suntem de parere ca si locatia se ridica la nivelul oricaror exigente.

Intregul colectiv care lucreaza in acest restaurant doreste sa satisfaca toate cererile, chiar daca este vorba despre, poate, o nunta neconventionala, noi suntem deschisi oricaror propuneri din partea dumneavoastra.

Si tot pentru ca suntem deschisi oricaror propuneri din partea dumneavostra ne am gandit la toate detaliile; in cazul in care preferati un anume gen de muzica pe langa formatia pe care a-ti ales-o avem o vasta agenda a formatiilor cu care am mai colaborat si pe care vi le putem propune.

Servicii furnizate clientului: realizare website, gazduire, administrare, mentenanta si promovare web.

Status: online

Link: www.restaurantbonmariage.ro

Etichete: ,